رمز فايل ها : http://www.funmusicdl.ir/
توضيحات اوليه براي اين آهنگ
آرسنیک چیست؟ آیا آرسنیک برنج خطرناک است؟ | پزشکی
- نام خواننده :
- امتياز اين آهنگ : 4
- تعداد بازديد : 323
- تعداد نظرات : 0
- اسم اين پست :آرسنیک چیست؟ آیا آرسنیک برنج خطرناک است؟ | پزشکی
- دانلود کتاب
آرسنیک چیست؟ آیا آرسنیک برنج خطرناک است؟ | پزشکی
ناشر : دانلود آهنگ شاد
آرسنیک چیست؟ آیا آرسنیک برنج خطرناک است؟ | پزشکی
آرسنیک در زمره یکی از سمیترین عناصر جهان محسوب میشود.
در طول تاریخ، آرسنیک در زنجیرهی خوراکی ما نفوذ و راه خود را در خوراکی های استفادهی ما نمایان کرده است. اما این روزها اوضاع خیلی وخیمتر از گذشته است.
شیوع روز افزون گونه های آلودگیها سبب زیاد شدن میزان آرسنیک در خوراکی ها شده و ریسکات جبرانناپذیری برای تندرستی بشر پدید آورده است.
در مطالعات اخیر نمایان شده است که برنج شامل میزانقابل توجهی آرسنیک است.
بی قراری دربارهی آرسنیک از آنجایی نشأت میگیرد که برنج قسمت عمدهایی از خوراکی ی اصلی بیشتر جمعیت جهان را شکل میدهد.
آیا استفاده آرسنیک موجود در برنج بی قرارکننده است؟ بیائید نگاهی به آن بیاندازیم.
آرسنیک چیست؟
آرسنیک مادهی سمی است که درصد سم آن ناچیز است و با As نمایش داده میشود.
آرسنیک همواره به تنهایی یافت نمیشود، بلکه با عناصر دیگر در مواد شیمیایی ویژهی وجود دارد.
این مواد را میتوان در دو طبقهی اصلی جای داد:
آرسنیک آلی: اساسا در بافت گیاهی و جانوری یافت میشود.
آرسنیک غیر آلی: که در سنگ و خاک یافت میشوند و در آب حل نمیشود. این گونه از آرسنیکها سمیترند.
هر دو گونهِ آن به طور طبیعی در محیط اطراف یافت میشود اما زیاد شدن میزان آن به آلودگی محیط ارتباط دارد.
به علت ها متفاوت، برنج قسمت قابل توجهی از آرسنیک غیر آلی را از محیط گرفته و در خود ذخیره میکند.
منابع غذا آرسنیک
آرسنیک تقریبا در تمام خوراکی ها و آشامیدنیها یافت میشود، اما میزان آن خیلی ناچیز است.
اما بعضی خوراکی ها شامل میزان بیشماری آرسنیک هستند، از جمله:
آبهای آشامیدنی آلوده:
میلیونها نفر در سراسر جهان دربرابر آبهای آشامیدنی آلوده هستند که شامل میزان بیشماری آرسنیک غیرآلی است. این امر در آسیا و امریکای جنوبی خیلی رایج است.
خوراکی های دریایی:
ماهی، میگو، صدف و دیگر خوراکی های دریایی شامل میزان قابل توجهی آرسنیک آلی، گونه کمتر سمی آرسنیک، میباشند. با این وجود، صدفهای رودخانهایی و بعضی از گونه های دیگر خوراکی های دریایی نیز شامل آرسنیک غیرآلی است.
برنج و خوراکی های برنجی:
برنج بیش از هر محصول خوراکی دیگر آرسنیک را در خود ذخیره میکند. در واقع، برنج بزگترین منشا خوراکی ئی روی زمین است که شامل آرسنیک غیر آلی، سمیترین گونه آرسنیک، میباشد.
بعضی از خوراکی های برنجی که شامل میزان قابلتوجهی آرسنیک غیرآلی هستند، جملهند از :
- شیربرنج
- سبوسه برنج
- غلات صبحانهی متشکل از برنج
- غلات برنج( برنج نوزاد)
- شیرینی برنجی
- شهد برنج قهوهایی
- کلوچهی غلات شامل شهد برنج و یا برنج قهوهایی
چرا آرسنیک در برنج یافت میشود؟
آرسنیک به طور طبیعی در آب، خاک و سنگ یافت میشود، اما مقدار آن در بعضی مناطق بیش از مناطق دیگر است.
بدین ترتیب، به راحتی در سیکلی خوراکی راه یافته، میزان قابل توجهی از آن در بافت جانوری و گیاهی انباشته میشود که قسمتی از آن توسط بشر خورده میشود.
بنابراینهای فعالیت بشر در جهت زیاد شدن آلودگی، وجود آرسنیک در مواد خوراکی نیز روبه زیاد شدن است.
منشا اصلی آلودگی که سبب بیشتر شدن مقدار آرسنیک میگردد شامل گونه های ویژهی از آفتکشها و علفکشها، مواد شیمیایی محافظ چوب، کود شیمیایی فسفات، ضایعات صنعتی، فعالیتهای معدنی، احتراق زغالسنگ و فعالیتهای تصفیهایی میشود.
آرسنیک اکثر به آبهای زیرزمینیِ نقاط ویژهی از جهان که خیلی هم آلودهاند، راه مییابد.
آرسنیک راه خود را از آبهای زیرزمینی به سمت چاهها و دیگر ذخایر آبی که برای آبیاری محصولات کشاورزی و البته پخت و پز مصرف میشود، نمایان میکند.
برنج آسیاب نشده به سه علت عمده آماده آلودگی به آرسنیک است:
برنج در شالیزارهایی که مستلزم آبیاری بیشمار استپرورش میکند. در خیلیی از مناطق، آبیاری برنج با آبهای آلوده به سم آرسنیک صورت میپذیرد.
امحل جمع شدنآرسنیک در خاکی که آماده کاشت برنج است، وجود دارد و این امر مسئله را حادتر میسازد.
برنج نسبت به محصولات خوراکی دیگر، آرسنیک زیادتری را از خاک و آب جذب میکند.
مصرف آب آلوده برای پخت و پز از دیگر بی قراریهای پیش روست، زیرا دانههای برنج به آسانی آرسنیکِ آبی که در آن میجوشند را جذب میکنند.
اثرات آرسنیک بر تندرستی
میزان بیشتر آرسنیک قطعا سمی است، سبب اثرات ناخوشایندی بر تندرستی است و حتی در بعضی موارد منجر به مرگ میگردد.
عموما میزان اندکی آرسنیک در بعضی موارد خوراکی یافت میشود و البته اثرات سمی آن به شتاب مشخص نمیشود.
با این وجود، بلع آرسنیک در زیاد مدت مسائل متعددی برای تندرستی به وجود آورده و ریسک دچار به مریضیهای مزمن را زیاد شدن میدهد. از جمله این مریضیها میتوان به موارد زیر ذکر نمود:
- گونه های متفاوت سرطان
- تنگی یا انسداد رگهای خونی
- فشار خون بالا
- مریضیهای قلبی
- دیابت گونه ۲
افزون بر این، آرسنیک، سمی است که بر سلولهای عصبی اثر گذاشته و عملکرد مغز را تحت اثر قرار میدهد. چنانچه بچه ها و نوجوانان دربرابر مصرف آرسنیک قرار گیرند به آشفتگی در تمرکز، یادگیری و حافظه ، کم شدن استعداد و مهارتهای دسته جمعی مبتلا میشوند.
بعضی از این آشفتگیها حتی بر جنین نیز اثرگذارند. بعضی از مطالعات حاکی از آن است که جذب آرسنیک بیشمار در خانم ها باردار اثرات مخربی بر جنین داشته، ریسک تولد نوزادان معیوب را زیاد شدن داده و مانع ازپرورش کامل نوزاد میگردد.
آیا آرسنیک برنج بی قرارکننده است؟
بله. شکی وجود ندارد که استفاده آرسنیک برنج پرمخاطره است.
ریسک دچار به مریضیهای پرمخاطره در مردمی که هر روزه میزان بیشماری برنج استفاده میکنند، خیلی بی قرارکنندهتر است.
این امر به ویژه در رابطه با آسیاییها و رژیمهای خوراکی آسیایی صدق میکند.
گروه دیگری از مردم که دربرابر ریسکند، بچه ها هستند که میزان بیشتری فرآوردههای برنجی میخورند و مردمی که از رژیمهای بدون گلوتن یا بدون شیر پیروی میکنند. فرمول خوراکی بچه ها بر پایهی برنج ، شیرینی برنجی، پودینگ و شیربرنج که قسمت اعظمی از این رژیمهای را تشکیل میدهد نیز قادراست پرمخاطره باشد.
بچه ها نیز به علت هیکل کوچک خود خیلی آمادهِ ریسکات دراثر آرسنیک هستند. درنتیجه غذای هر روزهی آنان با غلات برنج، ایدهی چندان مناسبی نیست.
بی قراری دیگر نیز دراثر شهد برنج قهوهایی و عصارهی شیرین برنج، که مملو از آرسنیک است، میباشد که اکثر در غلات خوراکی نوزادان مورد مصرف قرار میگیرد.
البته، مقدار آرسنیکِ تمامی برنجها چندان هم بیشتر نیست، با این وجود تعیین مقدار دقیق آرسنیک موجود در فرآوردههای برنجی بدون آزمایشات دقیق در آزمایشگاه امکانپذیر نیست.
چگونه آرسنیک برنج را کم شدن دهیم؟
آرسنیکِ موجود در برنج را میتوان با شستن و پختن برنج با آب تمیز که فاقد آرسنیک باشد، کم شدن داد.
شستشو و پخت برنج در کم شدن مقدار آرسنیک بالقوهی موجود در برنج سفید و قهوهایی تا محدوده ۵۷٪ اثربخش است.
البته اگر آبی که در پخت برنج مصرف میشود شامل آرسنیک باشد، اثر آن معکوس بوده و بر مقدار آرسنیک موجود در برنج میافزاید.
نکات زیر از مقدار آرسنیک برنج میکاهد:
از پخت برنج با آب کم پیشگیری نمایید.
پیش از پخت برنج را مناسب بشوئید. با این شیوه ۱۰ تا ۲۸٪ از آرسنیک برنج ازبین میرود.
برنج قهوهایی شامل آرسنیک زیادتری نسبت به برنج سفید است. چنانچه تمایل بیشتری به استفاده برنج دارید، گونه های متفاوت برنج سفید بر برنج قهوهای ارجحیت دارند و گزینههای مناسبتری هستند.
برنجهای معطر از جمله باسماتی یا یاسمین را برگزینید.
در صورت امکان، از استفاده برنجهایی که در فصول خشکپرورش میکنند، پرهیز نمایید. زیرا در این فصول مصرف آبهای آلوده به آرسنیک رایجتر است.
آخرین و البته باارزشترین پیشنهادایی که بایست مددید داشته باشید، توجهی تمام جانبه به رژیم خوراکیتان است. رژیم خوراکی خود را با ایجاد تگونه در خوراکی های استفادهی خود مطمئن و سالم سازید. رژیم خوراکی شما هرگز نبایست فقط شامل یک یا دو گونه خوراکی ی ویژه گردد.
بدین ترتیب نه تنها تمام مواد غذایی را برای جسم خود تامین کردهاید، بلکه از استفاده بیش از اندازه یک مادهی خوراکی ویژه نیز پرهیز نمودهاید.
برنج خوراکی ی عمدهی درصد قابل توجهی از جمعیت جهان را تشکیل میدهد، بدین ترتیب میلیونها نفر در سراسر جهان دربرابر ریسکات دراثر استفاده آرسنیک قرار دارند.
گفته میشود چنانچه برنج را در حدمناسب و در کنار خوراکی های متگونه دیگر در رژیم خوراکی خود بگنجانید، قادراست کاملا سودمند نیز باشد.
با این وجود اگر برنج قسمت عمدهایی از رژیم خوراکی شما را تشکیل میدهد، اعتماد حاصل نمائید در مناطقی که آلوده نیستند،پرورش نموده است.
نظر های خودتون را برای دانلود آهنگ شاد قرار دهید ما نظر های شما رو خوانده و به شما پاسخ خواهیم داد
برچسب ها
آخرين مطالب سايت
- دانلود آهنگ شاد آذربایجان از انلود آهنگ شهرام عبدلی
- بهترین داروها برای درمان دیابت - داروی درمان دیابت نوع اول چیست؟ | پزشکی
- دانلود آهنگ شاد ماه شدی از انلود آهنگ حسین توکلی
- طب سوزنی جهت کاهش وزن | پزشکی
- مواد غذایی ضد پیری - 4 بهترین خوراکی برای جوان ماندن | پزشکی
- دانلود آهنگ شاد جاذبه از انلود آهنگ ماکان بند
- سیلیکون چیست؟ با خواص سیلیکون برای بدن آشنا شوید | پزشکی
- دانلود آهنگ شاد بی امون از انلود آهنگ محسن ابراهیم زاده
- سندرم روده تحریک پذیر (IBS) چیست و چگونه درمان میشود؟ (نشانه های بیماری) | پزشکی
- دستور پخت کینوای ادویه دار با پنیر فتا و بادام - غذای بدون گلوتن | پزشکی
- دانستنی های جالب درباره چشم انسان و باورهای غلط پیرامون آن | پزشکی
- بهترین روغن برای درمان اگزما [۸ بهترین درمان خانگی اگزمای صورت] | پزشکی
- خواص زردچوبه (12 خاصیت شگفت انگیز زردچوبه برای سلامتی بدن) | پزشکی
- علت سیاه شدن دندان چیست؟ راه جلوگیری از جرم سیاه و خاکستری دندان | پزشکی
- دانلود آهنگ شاد ایران من از انلود آهنگ محسن ملک پور