طرز تهیه مرغ طعم دار به همراه قارچ | پزشکی
پروتئین موجود در این خوراکی به شما یاری میکند ماهیچههای مناسبتری بسازید و متابولیسم خود را نیز زیاد شدن دهید. سس خامهای قارچ نیز قادراست بدون اضافه کردن کالری اضافی مزه مناسبتری به مرغ بدهد.
- برای ۴ نفر
- وقت مهیا سازی: ۲۰ دقیقه
- وقت آغاز تا اتمام کار: ۳۰ دقیقه
مواد لازم:
- ۴۵۳ گرم سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک
- فلفل سیاه
- یک قاشق خوراکی خوری به همراه یک قاشق چایخوری روغن زیتون فوق بکر
- ۴۵۳ گرم قارچ
- یک عدد لیموی تازه
- دو قاشق چایخوری خردل
- سه چهارم عهده آب مرغ
- یک حبه سیر خرد شده
- یک قاشق خوراکی خوری برگ ترخون تازه
- یک قاشق خوراکی خوری خامه
طرز تهیه:
- ابتدا مرغ را لای یک ورقه قرار دهید و از یک وسیلهی خوب برای پهن کردن آن مصرف نمایید و سپس با نمک و فلفل مزه دار نمایید.
- در یک ماهیتابه، دو قاشق چایخوری روغن زیتون را حرارت دهید و سپس مرغ را به آن اضافه نمایید و به مدت یک الی دو دقیقه بپزید. طرف دیگر را برگردانید و به مدت یک الی دو دقیقهی دیگر بپزید. در نهایت حرارت را کم نمایید و با حرارت ملایم به مدت ده دقیقه آن را بپزید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و ۸ دقیقه به آن استآسان دهید.
- قارچ و لیمو را برش دهید. آب لیمو را بگیرید.در یک کاسه کوچک، خردل و آب مرغ را آمیخته نمایید. در یک ماهیتابه، باقی مانده روغن را حرارت دهید و قارچ را اضافه نموده و به مدت دو دقیقه بپزید. آب لیمو را اضافه نمایید و سه دقیقه بپزید. سیر و نمک را به آن بیفزایید. حرارت را کم نمایید و اجازه دهید قارچ به مدت ۵ دقیقه بپزد. سپس آمیخته خردل و آب مرغ را به آن بیفزایید و حرارت را زیادتر نمایید و به مدت ۵ دقیقه بپزید.
- مرغ را به بشقاب سرایت دهید و سس را به ترکیب قارچ اضافه نمایید. به مدت سه دقیقه به پخت دنباله دهید. اندکی ترخون ، خامه و نمک و فلفل به آن اضافه نمایید و روی مرغ بریزید.
توجه:
- به جای قارچ میتوانید از پیاز ولوبیا هم مصرف نمایید. میتوانید خردل و خامه را حذف نمایید.
- شما میتوانید به جای سس قارچ از کلم قرمز و موارد دیگر مصرف نمایید.
- وقتی که سینه مرغ پخته شد، آنها را برش دهید و به سبزیجات متفاوت اضافه نمایید.
نظر های خودتون را برای
دانلود آهنگ شاد قرار دهید ما نظر های شما رو خوانده و به شما پاسخ خواهیم داد