طرز تهیه دسر بدون گلوتن - پودینگ شکلاتی | پزشکی

ناشر : دانلود آهنگ شاد

طرز تهیه دسر بدون گلوتن - پودینگ شکلاتی | پزشکی


مردمی که از رژیم خوراکی بدون گلوتن مصرف می‌کنند، نبایست میل کردن دسرهای خوشمزه را از دست بدهند. این دسر بدون گلوتن است و می‌توانید با خیال آسان آن را میل نمایید.

  • وقت مهیا سازی:۲۰ دقیقه
  • وقت پخت: ۳۰ دقیقه
  • برای ۸ نفر
  • میزان آسان

اهمیت تغدیه‌ای:

  • ۵۱۱ کالری
  • ۲۰ گرم چربی
  • ۷۶ گرم کربوهیدرات
  • ۵۰ گرم شکر
  • ۳ گرم فیبر
  • ۸ گرم پروتئین
  • ۱ گرم نمک

مواد لازم:

  • ۱۰۰ گرم کره ذوب شده
  • ۲۰۰ گرم آرد بدون گلوتن
  • ۵۰ گرم آرد گندم سیاه
  • ۱۴۰ گرم شکر
  • ۵۰ گرم کاکائو
  • یک قاشق خوراکی خوری بکینگ پودر بدون گلوتن
  • دو قاشق چایخوری صمغ زانتان
  • چهار قاشق خوراکی خوری قهوه شیری
  • سه عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۱۵۰ میلی لیتر شیر
  • ۱۰۰ گرم شکلات شیری تکه شده
  • بستنی وانیلی یا خامه برای سرو

برای سس:

  • ۲۰۰ گرم شکر
  • ۲۵ گرم کاکائو

طرز تهیه:

  1. ابتدا یک ظرف خوب بردارید و آن را با روغن چرب نمایید. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه از قبل گرم نمایید. کتری را روی گاز قرار دهید تا بجوشد. آرد، شکر، کاکائو، بکینگ پودر، صمغ زانتان و اندکی نمک را در یک کاسه بزرگ ترکیب نمایید. کاکائو، تخم مرغ‌ها، کره ذوب شده و شیر را با هم ترکیب نمایید و سپس مواد خشک را روی آن بریزید و آمیخته نمایید. تکه‌های شکلات را نیز در آن بریزید و تمام چیز را به ظرف ویژه پخت سرایت دهید.
  2. ۳۰۰ میلی لیتر از آب جوش را با شکر و کاکائو( مواد سس) ترکیب نمایید. حالا روی مواد بریزید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزد.شما می‌توانید این پودینگ را با بستنی وانیلی یا خامه سرو نمایید.