طرز تهیه تارت پرتغال و شکلات - دسر بدون گلوتن | پزشکی

ناشر : دانلود آهنگ شاد

طرز تهیه تارت پرتغال و شکلات - دسر بدون گلوتن | پزشکی


 این تارت خوشمزه از روغن نارگیل،  کاکائو، عسل، پرتغال و خرمای تازه ایجاد می‌شود و البته خبر مناسب آن است که عاری از گلوتن هم میباشد.

همینطور بخوانید: آشپزی بدون گلوتن

وقت مهیا سازی: ۱۵ دقیقه

اهمیت غذا‌ای:

  • ۳۹۱ کیلوکالری
  • ۲۹ گرم چربی
  • ۷ گرم فیبر
  • ۴ گرم پروتئین
  • ۰ گرم نمک

مواد لازم:

برای داخل تارت:

  • ۷۵ گرم خرما
  • آب پرتغال
  • ۵۰ گرم روغن نارگیل
  • ۱۷۵ گرم عسل
  • ۱۴۰ گرم پودر کاکائو

برای روی تارت:

  • ۱۰۰ گرم روغن نارگیل
  • ۱۴۰ گرم بادام زمینی
  • ۱۷۵ گرم نارگیل
  • دو یک دوم قاشق خوراکی خوری عسل تازه
  • یک قاشق خوراکی خوری پودر کاکائو

طرز تهیه:

  1. خرما را داخل کاسه بریزید و آن را با آب جوش بپوشانید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه به همین وضعیت بماند. در این میان ، مواد مورد احتیاج برای روی تارت را در خوراکی ساز بریزید و کاملا آمیخته نمایید. حالا مواد را داخل ظرف ویژه پخت تارت بریزید. اجازه دهید در یخچال بماند.
  2. حالا خرما را به همراه آب پرتغال، روغن نارگیل، عسل و کاکائو داخل آمیخته کن بریزید. به مناسبی هم بزنید. سپس موادی را که در مرحله قبل مهیا کرده بودید از یخچال بیرون بیاورید و مواد مهیا شده را روی آن بریزید. یک ساعت دیگر در یخچال بگذارید . قبل از سرو با کاکائوی اضافی و پوست پرتغال تزیین نمایید.